Ide figyelj Francis!

Ide figyelj Francis!

Ide figyelj Francis!

Megvallom, első pillanattól nem tetszettél nekem, és nem azért, mert ilyen, meg olyan hírek keringenek rólad, hanem mert tudom, hogy jezsuita vagy, ami önmagában egy általában tekintélyt követelő tagság, és elgondolkodtató, ha éppen most egy jezsuitát tesznek meg pápának, holott a jezsuiták egyik alapvető tiltása, hogy pápa nem lehet. Te az vagy, és előtted is volt jezsuita pápa, csak alkalmatlannak látszott több okból kifolyólag. Általában olyankor lett pápa egy jezsuita, amikor rendbe kellett tenni az egyház dolgait, méghozzá vaskezekkel. Ez a te esetedben éppen fordítva látszik. Öreg krampusz vagyok már, sok mindent láttam az éltben és nem csak automatikusan gyanakvóvá tettek az idők, hanem olyan valakivé is, aki az átlagnál könnyebben lát át szitákon. Így aztán nem lepett meg mostanában elejtett mellékmondatod, vagy éppen egyenes, bővített mondatod, hogy Amerikának is engedelmeskednie kell a világkormánynak. Vagy az a fejtegetésed, hogy egy új, globális vallásra van szükség. Nofene! Ilyet hallani egy pápától nagyon meglepő, mert akkor mi legyen a katolikus egyházzal? A kételkedő énem persze egyből összeköti a pontokat, és kiderülni látszik, méghozzá a napnál is világosabban, hogy tönkre kell tenni és persze meg kell szűntetni a katolikus egyházat fejétől egészen lefelé, hogy szükséges legyen és helyet kapjon egy új, egy globális vallás. Mindjárt világossá válik az is, hogy miért választottak jezsuitát erre a feladatra. Azért, mert ekkora feladatot csak jezsuita kaphat. Meg kell jegyezzem, hogy a világkormány már nagyon régen elkezdte a szerveződését, és hírek szerint magát a jezsuita rendet is a korai világkormány hívta életre, hogy napra készen informálódjon az egyház dolgairól.
Miért?
Mert a világ totális uralmára törekvő nagypolitikai formáció nyilván nem tűr világméretű tömegeket irányító szervezeteket, hacsak nem építi be a saját embereit, akiken keresztül saját politikájának irányába befolyásolja azt a bizonyos nagy szervezetet. És nem csak a legnagyobb szervezeteket szövi tele a saját embereivel, hanem az akkorákat is, mint például a Monarchia volt. A szabadkőművesség (mint a világkormány egyik összetevője) benne tenyészett nyakig, de mint egy egyesült Európa magja, akkoriban túl korai fejlődménynek látszott, tehát legjobb volt szétdúli azt. Meg is kaptuk a magunkét, főleg, mert renitenségig menően erős nemzeti tudatunk volt. És ez a mumus, a nemzetek önálló lelke, az a valami, amit végképp nem tűr az a világot markában tartani akaró Világkormány. Nézzük meg, milyen rafináltan bánt el a németekkel. Még két generáció, és nem lesz aki igazán németnek fogja tudni magát. Vagy nézzük meg Trump esetét, akinek elege van a világ csendőre szerepből, azaz az idegen érdekből való örökös zsoldosságból. Bejelentette, hogy Amerikát ismét naggyá fogja tenni. Ennél vérlázítóbbat egy amerikai elnök nem is vághatott volna a világkormány képébe. És láthatjuk, micsoda összehangolt és piszkos harc folyok ellene. Vagy ott van Orbán esete. Egy csöpp ország vezetője kerítést épít, nem engedi be a genetikailag és kulturálisan gyilkos idegen áramlatot. Ő is kapja a magáét naponta az EU-ban is és a belpolitika magyarellenes ágazatától is.
A „világkormányt” egyenesen és tisztán és nyiltan használni, mint szót, először Francistól hallottam. Még a legnemzetibb tévéadásainkban is idézőjelben és a néppel összekacsintva „a persze nem létező globális hatalom” néven neveződik meg a „háttérhatalom”, a „globális gazdi”. Francis nem finomkodik, világkormányt mond, amikor a saját „globális gazdijáról” beszél.
Ez a két erő győzködik most: a globális és a nemzeti. A nemzeti oldal az, amely nem többet akar, mint csupán azt, hogy a maga módján békében élje szomszédjai között a saját életét. Nem szörnyűség ez?! Francis szerint ez nacionalizmus, a nacionalizmus pedig a fasizmus ágya, azaz kémények, farkaskutyák és gázkamrák... Megáll az ész! Csak hogy oktassalak egy kicsit, Francis, hiszen rád fér: a nacionalizmus voltaképpen önmeghatározás, önarckép csupán: ez vagyok: szlovén, vagy kirgiz, vagy pápua. És ez teljesen ártalmatlan, hiszen a kirgiz tényleg kirgiz, a magyar tényleg magyar és így tovább. A veszélyes csakis az lehet, ha valaki az „ez vagyok”-hoz hozzá teszi, hogy nem csak más vagyok, hanem különb is vagyok. Hitler ezt tette. A Talmud meg egyébről sem beszél mint éppen a „tehát mindenkinél különbek vagyunk”-ról. És ez tényleg veszélyes és ugyanakkor önveszélyes is. Szerencsére, akármilyen nacionalista is vagyok, vagy mi magyarok vagyunk, soha senki sem tett nálunk az „ez vagyok”-hoz semmit. Nem is volt történelmünk során csinált ürügyünk arra. hogy bárkit is leigáztunk volna. Rendhagyók vagyunk ebben. Ennyire „veszedelmes” a nacionalizmus.
Na de kár szót vesztegetni rád Francis, akit valószínüleg az említett feladat végrehajtására neveztek ki.
És el is fogadtad!
És dolgozol is rajta.
Hogy csak szűkebb köreinknél maradjunk, Európánál, világos, hogy nem összesereglett kalandorok és kivetettek hirtelen tömeges megjelenéséből startolt, ahogy Amerika tette, hanem évszázadok endogén fejlődésében és harcaiban sajátossá vált népcsoportokból, nemzetekből állt össze úgy ahogy. Mert mindig heterogén volt, kivéve a rákényszerített kereszténységet, ami mégis eredményezett egy közös nevezőt e népek között. Azonban máig megmaradt Európa heterogénnek, (kicsit, vagy nagyon különböző keresztényi rítusokkal) és semmi sem áll távolabb tőle, mint Európai Egyesült államot kreálni belőle. Ha pedig az európainak magától eszébe se jutott egy egy kalap, egy akol, mint mesterséges képződmény, az Európai Unió csodabogárból sem fog kikerekedni egy labda, hosszú távon, ebben biztosak lehetünk. Nem megy. A globalista Világkormány legnagyobb bosszúságára. A legyőzhetetlen akadály nem más, mint a tény: Európa kis- és nagyobb népeinek történelmien mély gyökerű nemzettudata.
Ha valaki egy kalap alá akar kényszeríteni egy ilyen fura és makacs kontinenst, az a sajátos nemzettudatok kiirtásával tudja csak elérni azt. És itt jön a felforgatott Franciaország, a tönkre tett Németország és a dilis, kis nyalis európai országok, mint Svédország, Belgium és hasonlók. Európa megsemmisítésére tehát egy fegyvere van igazán a Világkormánynak: meglovagolni az éppen magától duzzadó és terjeszkedő muszlim hullámot, ráereszteni őket Európára, és kicsinálni a kultúráját, jóvátehetetlenül megkeverni genetikailag és öntudat nélküli masszává tenni azt. Uralhatóvá. És itt következel te, Francis, a krokodil könnyekkel, meg a keresztényi jósággal, ami szerinted egyenlő bárkiknek a jóságos befogadásával, és persze a keresztény népek öngyilkosságával.
Érdekes figura vagy. Rómát is kalifátussá akarod tenni.
És még lehet, hogy lesz is ebből valami.
Mondom, kimondottan nem tetszel nekem.